Move&Fight

Ochrana osobních údajů

Ochrana Vašich osobních údajů je pro nás důležitá, a proto bychom Vás rádi informovali, jaká data a pro jaký účel je používáme při Vaší návštěvě našich webových stránek. Ochrana osobních údajů je ošetřena zákonem č. 110/2019 Sb. Zákon o zpracování osobních údajů, veřejnosti více známým jako GDPR (General data protection regulation).

 

1. SPRÁVCE

Majitelem těchto stránek, zodpovědným za jejich obsah a rozsah, a zároveň správcem Vašich osobních údajů je Ing. Tomáš Sedláček se sídlem Pustiměř 156, 683 03 Pustiměř. IČ: 08018197. Správce jmenoval pověřencem pro ochranu osobních dat pana Davida Pokorného.

 

2. OSOBNÍ ÚDAJE

Mezi osobní data, která uchováváme a zpracováváme je u fyzických osob, patří:

V případě právnických osob je to:

Všechny tyto údaje uchováváme pro potřeby obchodních styků – vyřízení našich vzájemných obchodních aktivit. Všechny tyto údaje jste nám svěřili sami na základě předchozích či probíhajících obchodních vztahů, při registraci v našem e-shopu, v rámci e-mailové komunikace, při osobním jednání apod. Dle platných právních norem budou Vaše osobní údaje uchovávány po dobu nezbytně nutnou a to po dobu 10 let.

 

3. KONTAKTNÍ ÚDAJE

V případě, že se nás budete chtít obrátit ve věci Vašich osobních údajů, můžete tak učinit na mailové adrese: mafman@moveandfight.cz

 

4. PRÁVA UŽIVATELE

V souvislosti s ochranou osobních údajů (dále jen „OÚ“) máte právo požadovat:

Souhlas můžete odvolat písemnou formou – zprávou na mail: mafman@moveandfight.cz

 

ZPRAVODAJ, AKTUALITY

Pokud nejste naším obchodním partnerem (zákazníkem), ale i přesto jste registrováni pro odběr zpravodaje s aktualitami a obchodními nabídkami, uchováváme pouze Vaše mailové adresy, které jste nám sami poskytli. Pokud jste naším obchodním partnerem (zákazníkem) a nakupujete u nás zboží či služby, máme dle zákona č. 110/2019 Sb. oprávněný důvod se domnívat, že máte o naše obchodní informace zájem a tudíž jsou Vám automaticky zasílány zprávy z našeho e-shopu. V každé e-mailové zprávě, kterou Vám zasíláme, máte možnost se odhlásit od odběru těchto zpráv. V případě registrovaného klienta uchováváme výše uvedené informace nutné pro obchodní styk.

 

4. COOKIES

Naše internetové stránky používají cookies, které slouží ke zvýšení kvality námi nabízených služeb pro naše uživatele, například u přihlášení nebo platby za produkt. Slouží nám i pro zajištění efektivnějšího a uživatelsky přívětivějšího vzhledu našeho webu například tím, že si pro příští návštěvu zapamatují vyplněné údaje. Soubory cookie umožňují identifikaci jednotlivých počítačů a uchování údajů o vašem webovém prohlížeči a jeho nastavení. Svou roli hrají i v zabezpečení přístupnosti stránek. Další cookies nám umožňují přizpůsobit obsah stránky nebo na ní zobrazovanou reklamu vašim preferencím.

 

4.1 CO JSOU SOUBORY COOKIES

Cookies jsou velmi malé textové dočasné soubory, které zobrazená internetová stránka ukládá do prohlížeče Vašeho koncového zařízení (počítače, tabletu, smartphonu apod.). Dočasné soubory cookie se ukládají pouze na dobu Vaší návštěvy na naší internetové stránce. Trvalé soubory cookie zůstávají uloženy déle, a to v závislosti na své funkci.

 

4.2 KDE COOKIES VYUŽÍVÁME

Osobní nastavení stránky

Cookies uchovávají informace o Vašem nastavení provedeném ve službách na stránce, pokud stránka takové nastavení umožňuje. Při opakované návštěvě tak nemusíte vše nastavovat znovu.

Měření návštěvnosti

Nástroje třetích stran jako Google Analytics nám pomáhají měřit návštěvnost na stránce včetně informace o tom, odkud jste na naši stránku přišli, a kam z naší stránky odcházíte. Podle těchto statistik upravujeme stránky tak, abyste s nimi byli obsahově spokojeni.

 

4.3 POVOLENÍ A ZÁKAZ COOKIES

Většina cookies jsou tzv. jednorázové, které jsou po odchodu návštěvníka z webu automaticky smazány. Pokud i přesto nesouhlasíte s tím, abychom sbírali informace o Vašem pohybu na našem webu, můžete si jednoduše zablokovat sledování a Instalaci cookies na Vašich prohlížečích přímo ve svém PC v nastavení svého prohlížeče.

Pokud je váš webový prohlížeč nastaven tak, že ukládání cookies povoluje, máme za to, že s ukládáním cookies našimi internetovými stránkami souhlasíte, a to až do doby, kdy ukládání cookies zakážete. Zde najdete návody, jak tyto soubory blokovat v prohlížečích Chrome, Firefox, Internet Explorer a Opera.

 

GOOGLE ANALYTICS

Naše internetové stránky používají služby společnosti GOOGLE Inc. Sbíráme hlášení týkající se aktivit návštěvníků na našem webu, abychom získali bližší poznatky ohledně využívání našich stránek a zohlednili následně přístupnost našeho webu. Pokud si toto nepřejete, je možné si nainstalovat plugin „Browser Software Plugin“. K deaktivaci GA: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

 

PŘEDÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ TŘETÍM OSOBÁM

K OÚ mají přístup naši zaměstnanci a spolupracující právní subjekty. Pro zajištění zpracovatelských a dodavatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů jako jsou FB, Google, Instagram, poskytovatelé webového, softwarového a hardwerového řešení našich online aktivit, poskytovatelé hostingu, poskytovatelé platebních služeb apod. Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, abychom zkvalitnili obchodní procesy. Naši partneři, bez kterých by nebylo možné, realizovat naše vzájemné obchodní vztahy, nás informovali o aktualizaci svých obchodních podmínek a splnění všech zákonných opatření vztahujících se k zákonu č. 110/2019 Sb.

 

ZPRACOVÁNÍ VAŠICH OSOBNÍCH DAT BEZ SOUHLASU

V našich vztazích vznikají situace, kdy ke zpracování Vašich osobních údajů nepotřebujeme Váš souhlas a to v případech jako jsou: